Danskurser

40

Danskurser och dansevent

Hos Dance Together kan du boka in dig på våra kurser och dansevent. Vill du utvecklas själv eller tillsammans med din partner har du möjlighet att boka in en privat lektion. Du kan också boka oss för att hålla kurs på din ort i din förening, skola eller på ditt företag. I samband med danskurs kan ni boka föreläsning inom personlig utveckling och mental träning. Det finns färdiga föreläsningar eller så skräddarsyr vi efter behov. Vi arrangerar även dansevent där vi tar in andra instruktörer. Vill ni komma till oss så hör gärna av dig. I samarbete med  Vretstorps Folketpark och Garphyttan Folkets park  arrangerar vi sommarkurser och danskvällar. Dance Togethers mål är att lära ut dans på ett innovativt sätt som funkar både för nybörjare och för er som dansat längre. Att låta er deltagare utvecklas utifrån där ni som par är idag.

När du går kurs eller dansar på event hos Dance Together kan du köpa dina dansskor hos www.dansskor.se där du får 10 % på ditt köp. Du uppger dat10 vid din beställning.

Camilla
Instruktör Camilla Wellsén

Mental träning är en stor del i Camillas arbete och även ett stort intresse. När du är på danskurs inspirerar hon dig att ha roligt och att våga genom att coacha dig mentalt.  Hon är utbildad instruktör i svenska danssportförbundet och har gått 3 st instruktörsutbildningar, på olika nivåer i Smooth Fox, hos Tobias Wallin ( känd från Let´s Dance) Fler gånger om året går Camilla på danskurser  för egen utveckling och för inspiration.  Camilla hämtar även inspiration från flera andra danser. Hennes mål är att vara innovativ i sitt sätt att lära ut. Bästa kommentaren är Camilla tänker inte som alla andra.

Att utvecklas som förare är en passion så de flesta kurser går hon som förare. Ute på dansgolvet ser du henne som både förare och följare. Bjuder du som förare upp Camilla ,kan du räkna med att du får frågan om du vill följa en dans 😉

Camilla samarbetar gärna med flera instruktör och åker gärna ut på uppdrag i föreningar runt om i Sverige. De senaste två terminerna har Camilla instruerat hos Linde dansklubb på tisdagar. Bugg social och fox fortsättning. Camilla instruerar både i förar och följarrollen och tar hjälp av deltagarna. Vilket många upplever som positivt.

12

Instruktör Stefan Ericsson

Stefan har lett buggkurser i över 30 år och är en uppskattad pedagogisk ledare med glimten i ögat. Genom sitt sätt att vara får han dig att slappna av och känna dig välkommen på kursen. Hans kunskap sitter i ryggraden och på ett enkelt sätt lär han ut turer och stegkombinationer. Plötsligt har du lärt dig en avancerad tur, utan att du vet om det. Både Camilla och Stefan har haft det jobbigt med egen inlärning vilket gör att de har en stor förståelse för att vi lär oss saker på olika sätt. Deras inställning när de håller kurs är att alla kan lära sig dansa, det tar bara olika lång tid. 

21-Foxkurs med Camilla & Anne-Marie

Dance Together samarbetar gärna med flera instruktörer.